Lid worden

Kom tijdens onze vaste trainingsdagen op woensdag en vrijdag langs en maak kennis met de trainers en je groep. Je mag altijd eerst een aantal keer op proef meetrainen. Tijdens je proefperiode kan je zelf ondervinden of atletiek voor jou de juiste sport is en of het je bevalt in onze club. Je kan op elk ogenblik van het jaar instappen, al zijn september en oktober de vaste 'probeermaanden'. Geef best eerst een seintje aan de coördinator wanneer je voor de eerste keer langskomt. Dit doe je door een e-mail te sturen naar jurgen@acgrimbergen.be. Zij zullen daarna de trainers inlichten over je komst. Na de proefperiode zullen we je vragen om aan te sluiten.

Aansluiten bij Atletiekclub Grimbergen kan je vanaf het jaar waarin je 6 wordt. Dit doe je door je gegevens in te vullen op de inschrijvingspagina van deze website waarna je het lidgeld betaalt. Dan ontvang je van ons een borstnummer (vanaf benjamins). Dat borstnummer draag je op alle officiƫle wedstrijden en is tevens je aansluitingsbewijs. Als je al geruime tijd meetraint (langer dan een proefperiode), dan zorg je ervoor dat je aansluiting zo snel mogelijk in orde komt, zo niet ben je niet verzekerd. Voor aanvang van elk atletiekjaar vernieuw je je aansluiting en bekom je een nieuw borstnummer. Je wordt hiervoor automatisch per e-mail verwittigd. Indien je liever de aansluitingsdocumenten op papier invult kan je daarvoor terecht bij de secretaris.

Atleten die ooit al bij een andere atletiekclub aangesloten zijn geweest, moeten zich eerst bij hun vorige club uitschrijven voor ze bij een nieuwe club kunnen aansluiten. Uitschrijven kan enkel in de periode van 15 september t.e.m. 15 oktober. Hiervoor moet je een aangetekende brief sturen naar je vorige club waarin je hen vraagt om jou als lid te schrappen. Een kopie van deze brief bezorg je aan de Vlaamse atletiekliga (VAL).

Inschrijvingspagina

Categorieƫn voor het atletiekjaar 2018-2019

GroepGeboortejaar
Kangoeroes2012-2013
Benjamins2010-2011
Pupillen2008-2009
Miniemen2006-2007
Cadetten2004-2005
Scholieren2002-2003
Juniors2000-2001
Seniors20 tot 35 jaar
MastersVanaf 35 jaar

Lidgeld

Samen met het invullen van je gegevens via de inschrijvingspagina betaal je het lidgeld. Dit doe je met een overschrijving op het rekeningnummer van de club met vermelding van je naam (BE85 0688 8898 3506). Het lidgeld dient om de bijdrage aan de Vlaamse Atletiekliga te betalen (verzekering en borstnummer) alsook de onkosten voor trainers, huur accommodaties, secretariaat, sportieve organisaties, randactiviteiten, materiaal enzovoort. Sommige mutualiteiten betalen het lidgeld voor sportbeoefening (gedeeltelijk) terug. Informeer ernaar bij je mutualiteit. Het lidgeld kan ook betaald worden met sport- & cultuurcheques.

Lidgeld voor nieuwe leden

Nieuwe leden betalen €170 voor het eerste lid van het gezin, €140 voor het tweede lid en €130 vanaf het derde lid. Het lidgeld is inclusief een verplicht wedstrijdtruitje dat kan worden afgehaald na elke training.

Lidgeld voor bestaande leden

Het lidgeld bedraagt €150 voor het eerste lid van het gezin, €120 voor het tweede lid en €110 vanaf het derde lid.

Lidgeld voor Kangoeroes

Het lidgeld voor de categorie Kangoeroes bedraagt €90 voor de eerste kangoeroe van het gezin en €70 vanaf de tweede kangoeroe.

Voor steunende leden

Ouders en sympathisanten die de club een warm hart toedragen kunnen de club steunen door een steunkaart aan te schaffen van €25. Bovendien telt je stem op de Jaarlijkse Algemene Vergadering van de club.

Wat krijg je hiervoor terug?

Infofolder Jeugd